Xpand ' den Özür Dilerim!


Ben çok atıp tutmuştum daha önce xpand ile ilgili okuyan bilir. Yok başımı ağrıttı, yok güzel göstermedi. O da yalan oldu! Aslında baya baya iyiymiş bu Xpand de... My bloody Valentine filminde bana çektirdiği eziyet kat be kat keyif olarak Alice in Wonderland ile geri döndü. Meğerse gayet güzel bir görüntü ile hiç yormadan sıkmadan bir film keyfi yaşatabiliyormuş bana AFM.
Aynen bir önceki gibi Profilo Afm de izledim filmi. Bu sefer Doan ile birlikte (iyi oldu..çok da güzel oldu...). Yani aynı yerde,aynı salonda bir başka filmle aynı teknolojiyi tekrar tecrübe ettim,kıyasladım ve anladım ki önceki eziyetim tamamen o filmin b** yemesiymiş.


Film için zaten bişey demicem,altyazılı seçeneği ile 3D gösterilmemesi gibi bi eksiği hariç eğlenceliydi. Gerçi çok daha büyük beklentilerle bu filme gidildiğine eminim, o kadarını verememiş. Alice ile daha önceden haşır neşir olmayan bünyelere daha iyi geldiği söyleniyor!

Nihayetinde Tim Burton 3D film hayalini gerçekleştirdi, bize de keyfini sürmek kaldı...

Yorumlar

  1. peki 3d olmasa ne kaybeder film? çok mu?

    YanıtlaSil
  2. Film büyük ölçüde animasyon olduğundan 3boyutlu izlemenin tadı elbette bir başka...Sinemanın göze hitap eden kısmına doymak için bu film 3d çekilmişken öyle izlenmeli.

    Ama diğer yandan 3d filmi kurtaran bişey değil. Hem filmin tamamında dolu dolu kullanılmamasından hem de hikayenin bilindik olmasından dolayı. tabi bir de tim burton,johnny depp durumu var!
    Benim için 3boyut o kadar da gerekli değil diyen pek de bişey kaybetmez..(avatar'la kıyaslayarak konuştum. o film kesinlikle 3d izlenmeliydi mesela...)
    Ben özellikle 3boyutlu olduğu için türkçe dublajlı da olsa sinemada izledim. Altyazılı halini de evimde izlicem!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Genetik Diye Bişey Var!

Ben de komiktim!

Okuma Şenliği: Kış 2018